Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Γενικές Πληροφορίες
Καλώς ήρθατε στο tech-in.gr. Κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος tech-in συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Προϊόντα
Όλα τα προϊόντα καθορίζονται ως προς το βάρος, το χρώμα και τα τεχνικά χαρακτηριαστικά από τις κατασκευάστριες εταιρείες. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι δειγματικές και ενδέχεται ο χρωματισμός του τελικού προϊόντος να διαφέρει. Ο αγοραστής οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνει. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους μας αφορά τεχνικές πληροφορίες και γίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Τιμές
Οι τιμές όλων των προϊόντων αναγράφονται ευκρινώς, δίπλα σε κάθε προϊόν και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το tech-in.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο πελάτης από την στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα αγοράσει το προϊόν στην τιμή με την οποία πραγματοποίησε την συναλλαγή, έστω και αν η τιμή στην πορεία μεταβλήθηκε.
Η χρέωση αποστολής καθορίζεται από ειδικούς αναλυτικούς πίνακες που αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική των εταιρείων ταχυμεταφορών. Το κόστος αποστολής για δέματα μέχρι 2kg είναι 2.9 ευρώ και για κάθε επιπλέον 1kg η χρέωση είναι ένα ευρώ επιπλέον.

Ανεξάρτητα απο τον τρόπο παραγγελίας, για παραλαβές από το κατάστημα ισχύει η αναγραφόμενη ως ”τιμή καταστήματος”.

Αποστολές
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη του αγοραστή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα tech-in.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες. Από την στιγμή που τα προϊόντα παραλαμβάνονται από το κατάστημά μας για λογαριασμό του αγοραστή, είτε από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του ή από μεταφορική εταιρεία, απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, καταστροφή, κλοπή ή φθορά των προϊόντων ή των συσκευασίων τους. Το κόστος αποστολής για δέματα μέχρι 3kg είναι 4 ευρώ και για κάθε επιπλέον 1kg η χρέωση είναι ένα ευρώ επιπλέον.

Σε όλες τις παραγγελίες πριν την αποστολή τους θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση τους.

Υποχρεώσεις & Εγγυήσεις
Υπεύθυνος για κάθε παροχή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου εκτέλεσης αυτής) είναι αποκλειστικά και μόνο ο εκάστοτε κατασκευαστής-προμηθευτής. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε πιστά και ανεξαιρέτως όλες τις τυποποιημένες και προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου επισκευών ή επιστροφών που καθορίζονται από αυτόν. Μόνος αρμόδιος για οποιαδήποτε διάγνωση και γνωμάτευση προβλήματος στις συσκευές είναι τα επίσημα τεχνικά κέντρα ελέγχου και επισκευών των κατασκευαστών-προμηθευτών και δεν αμφισβητούνται.
Η εγγύηση των κατασκευαστών καλύπτει μόνο κατασκευαστικά λάθη ή ελλείψεις στην συσκευή. Οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται απο πτώση, υγρασία, αμέλεια, κακή μεταχείρηση, παρέμβαση στα εσωτερικά τμήματα από μη εξουσιοδοτημένα άτομα ή μη ενδεδειμένη χρήση αυτομάτως θέτει το προϊόν εκτός εγγύησης και η επισκευή του χρεώνεται. Επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα χρεώνονται στον αγοραστή. Οι μπαταρίες καθώς και τα Power Banks καλύπτονται από 6 μήνες εγγύησης καλής λειτουργίας .

Πληρωμές
Οι ενδεδειγμένοι και αποδεκτοί τρόποι πληρωμών είναι οι εξής:

***Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημά μας (Κωνσταντινουπόλεως 65, Τ.Κ. 54642, περιοχή Ιπποκράτειο, Θεσσαλονική).

***Αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας κατά την παράδοση στον τόπο που επιλέξατε (σας ενημερώνουμε οτι
    απο 01/01/2017, βάσει νόμου, για παραγγελίες αξίας ανω των 500 ευρώ, η δυνατότητα της αντικαταβολής μετρητών έχει απενεργοποιηθει.)

***Κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαρισμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 67 2213 5833 271  

IBAN: GR96 0171 7220 0067 2213 5833 271 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: 0026.0701.74.0200231064

IBAN: GR52 0260 7010 0007 4020 0231 064

Δικαιούχος. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε με fax στο 2314310239 ή μέσω e-mail στο sales@tech-in.gr υπόψιν Λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας και ονοματεπώνυμο. Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου.

Σε περίπτωση πληρωμής (είτε κατάθεση σε κατάστημα τραπέζης είτε με χρήση web-banking) από διαφορετική τράπεζα υπάρχουν έξοδα/προμήθειες, τα οποία επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.

Όροι επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνά τις 14 ημερολογιακές ημέρες. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της εργοστασιακή κατάσταση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επιπρόσθετα, οι επιστροφές προϊόντων οι οποίες δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα χρεώνονται στον αγοραστή (έξοδα αποστολής, διακίνησης, ελέγχου). Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η tech-in για την αποστολή του είδους σε αυτόν και το κόστος επιστροφής του είδους.

Σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξαρχής ή να ζηλτησε την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την tech-in.gr.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρήθεί ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA), η επιστροφή αυτού θα γίνεται με χρέωση της tech-in.gr. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο τον πελάτη στο κατάστημά μας είτε με αποστολή αυτού επιβαρυνόμενη η tech-in με τα έξοδα παραλαβής του, κατόπιν συνεννοήσεως με την tech-in.gr και την συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ. Η  επιστροφή των προϊόντων τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εκτός 7 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΑΛΠ, ΔΑ κλπ) και πλήρη την συσκευασία του.

Ηλεκτρονική επίληση διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR)

Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.

Βάσει ‘ΠΟΛ 1150‘ άρθρο 39Α, οι παραγγελίες με αποστολές ή με παραλαβή απο το κατάστημά μας με ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ θα γίνονται ΜΟΝΟ εφόσον πρώτα ελέγξουμε την ορθότητα των απαραίτητων εγγράφων (στοιχεία μητρώου επιχείρησης από το taxis με πρόσφατη ημερ/νια), τα οποία θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω mail . Σε κάθε άλλη περίπτωση οι παραγγελίες θα ακυρώνονται εντός 3 ημερών εάν δεν γίνει η απαραίτητη επικοινωνία με την TECH-IN.GR. Επίσης η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με κατάθεση από λογαριασμό της εταιρίας ή με εταιρική κάρτα αν πρόκειται για παραλαβή από το κατάστημα μας.